Ce mancam azi
Cam asta am ajuns sa mancam in fiecare zi. O sticla de suc, pentru ca apa de la robinet nu e baubila (si nu zic numai de noi, dar din cauza apelor vandute la pet si a sucurilor nici nu s-a mai insistat in a asigura o calitate superioara in apa de la robinet – cred ca va trebui sa punem dozatoare de suc). Doua chestii de mancare, o bere, un cremvusti si asta a fost tot.
Asta in cazul fericit in care nu iesim in oras la o pizza, la o shaorma sau te mai miri ce batoane de slabit.
Iar dupa asta ne vom intreba de ce nu avem bani, de ce viata e scumpa, de ce nu ne saturam dupa fiecare masa sau de ce avem probleme de sanatate. Si cati dintre noi se duc la restaurant si mananca altceva decat clasica pulpa de pui dezosata sau cotlet sau orice alta friptura cu gust indoielnic facuta cine stie cand, cu ce arome si cu ce carne.
Gatitul acasa? Nu, ca se murdareste aragazul si miroase a mancare. Pai a ce ar trebui sa miroasa?